top of page

Innholdsdistribusjon

Gjennom HTX kommer du tett på leserne i norges viktigste digitale helsemedie.

Brukt av hele helsebransjen

HTX distribuerer innhold i HealthTalk sine kanaler. Slikt innhold kalles ofte Branded Content. Branded Content i våre kanaler får en visuell profil som passer godt inn med det redaksjonelle innholdet. Logo til avsender vil være godt synlig på samme side. Innholdet merkes med «annonsørinnhold», for tydelig å skille overfor leseren at dette ikke er redaksjonelt innhold.

Regelverket tillater at Branded Content kan brukes for synliggjøre godkjente medisiner overfor helsepersonell. Kun brukere som aktivt tilkjennegir at de er helsepersonell kan konsumere innholdet. Innholdet merkes "Annonsørinnhold".

Opplyst Rock

Vår nettverk

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Vi tilbyr følgende kanaler for content distribusjon: Healthtalk.no, nyhetsbrev, HT Konferanse, våre podcaster og på HealthTalk sine sosiale kanaler; YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram. Med verktøy og virkemidler fra journalistikken kombinert med bransjeinnsikt, kreativitet og visuell kompetanse distribuerer vi innhold som blir sett, hørt, lest og husket. Alt innhold søkemotoroptimaliseres (SEO) med tanke på best mulig spredning og effekt.

Økt spredning via målstyrt annonsekjøp

Vi kan sette opp, kjøpe, overvåke og optimalisere annonser i de kanalene som gir høyest effekt. Hvilke kanaler vi vil anbefale avhenger av hva du ønsker å oppnå og hvem du vil nå. Vi kan benytte alle relevante kanaler som Google, LinkedIn og Facebook , Instagram og YouTube. Dine kunder er ofte til stede på mange plattformer i løpet av en dag. Vi er der dine kunder er.

Spredning på HealthTalk.no

Dette er betalt innhold som er kledd i HealthTalk.no sin drakt og som føyer seg naturlig inn i den redaksjonelle lesebanen. Innholdet får den samme eksponeringen som det redaksjonelle innholdet, men merkes slik at brukeren forstår at innholdet er kommersielt. Mye av det betalte innholdet på HealthTalk.no er produsert av oss. Vi kan også distribuere innhold som er produsert av deg eller dine samarbeidspartnere.

Våre tjenester: Services
bottom of page