top of page

Innholdsproduksjon

Skreddersydd for helsebransjen

VIDEOPRODUKSJON

Brukt av hele helsebransjen

Vi leverer alle tjenester kunden etterspør, fra tekst, bilde, design og video til podkast, sosiale medier og webinarer.

PODCAST PRODUKSJON

Lyden av helse

Vi kan lage én eller flere podcastepisoder spesielt for deg som kunde - og dersom du ønsker det kan vi skape ditt helt eget podcast brand. HTX er Norges ledende produksjonsselskap av helse-podkaster. Vi tar for oss hele livsløpet, fra idé til konsept, produksjon og spredning.

tastatur

TEKSTPRODUKSJON

"Completely Customized"

Vi tilbyr en rekke skreddersydde innholdspubliserings- og kommunikasjonspakker som fremmer forskning, vitenskapelige fremskritt, prestasjoner og produkter til rette målgrupper.

tastatur

WEBINARER

Velkommen til helsebransjens største streamingoperatør

Markedsførere innen farma og medtech jobber med lange salgssykluser og produkter som krever markedsutdanning - noe som gjør webinarer til et av de viktigste verktøyene i verktøykassen. Med tre forskjellige studio størrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending.

HTX leverer webinarer av høy kvalitet, og går alltid “den ekstra milen" for å skape høy verdi til de som ser på. Vi kan bidra med alt fra markedsføring av webinaret gjennom annonsering på HealthTalk.no, påmeldingsside/ eventside brandet din bedrift, teknisk gjennomføring, regi og programledelse.

EVENTS

Vi tilbyr hybride events.

Hybride events gir deg en unik mulighet til å komme i direkte kontakt med helsepersonell - samtidig som du gjennom streaming når ut til de som ikke har muligheten til å komme til eventet fysisk.

Våre 4 studioer rommer alt fra 12-100 publikummere som kan følge sendingen. Publikum kan interagere med sendingen gjennom å stille spørsmål direkte til ekspertene. Vi befinner oss i gangavstand til mange av de de kliniske miljøene - i våre lokaler i Forskningsparken.

INNSIKT OG ANALYSE

Vi er strategiske rådgivere i utforming og spredning av innholdet i nær dialog med deg.

Vi overvåker innholdet i alle kanaler underveis og ser hvordan det presterer på antall klikk, visninger / impressions, konverteringer, lesetid og scrolldybde. Vi kan også A/B-teste innholdet og tilpasse innholdet via denne metoden.

Hvis det er ønskelig å justere kommunikasjonen for å oppnå bedre resultater, kan vi gjøre dette underveis. Vi kan gjøre tilpasninger av tittel, innhold, bildet i artikkelen, video og budskapet i eventuelle bannere.

Ta Kontakt
Våre tjenester: Services
bottom of page